ALKATRÉSZ FELÚJÍTÁS – TISZTÍTÁS ( pormentes szemcseszórás )

Pormentes szemcseszórás – Dustless Blasting

A pormentes szemcseszórás kiváló megoldás tűz és robbanás veszélyes, vegyi üzemek, sőt az élő vizek környezetében is. A Dustless Blasting ( pormentes szemcseszórás ) rendszerben a víz elnyomja a port, ellehetetleníti a szikraképződést, és a statikus elektromosság kialakulását, így sokkal biztonságosabb mint a hagyományos száraz szemcseszórás. Az a képesség, hogy a felület előkészítés ill. az alkatrészek tisztítása gyorsan és hatékonyan megy végbe, nem szükséges leállítani az üzemi tevékenységeket, felbecsülhetetlen érték a megrendelők számára. A Dustles Blaster  ( pormentes szemcseszóró ) eltávolítja festéket, alapozó vagy alvázvédőt, és bármilyen típusú bevonatot. Hatékonyan egy fázisban képes eltávolítani a rozsda, reve, zsír, és bármely más szennyező anyagot mindemellett kíméletes a hordozó felülethez. A rozsda gátló folyadék, melyet a tisztítási folyamat során a vízzel elegyítünk, megakadályozza a felületi rozsda kialakulását legfeljebb 72 órán át. A Pormentes Szemcseszórás (Dustless Blasting) az új aranystandard a felület előkészítés iparban.

Finom Szemcseszórás – SodaBlasting

A szódabikarbóna lehetővé teszi, hogy megszabadítsuk a felületeket a festék, és mindenféle szennyeződéstől, a felület megsértése nélkül. Nincs jelentős hőképződés, nincs vetemedés. A tisztítást megelőzően nem kell szétszedni az alkatrészeket –  SodaBlasting technológiával biztonságosan tisztíthatóak az üveg felületek, gumi tömítések, króm vagy műanyag alkotó elemek. A tisztítási folyamatot követően mely nem toxikus, egyszerűen sűrített levegővel, vagy víz öblítéssel a felületről a szóróanyag eltávolítható. A legnagyobb előnye szódaszórásnak az, hogy nem invazív és biztonságosan alkalmazható még a legérzékenyebb (műanyag, fa, alumínium) felületeken is.

Az olajos, rozsdás és zsíros alkatrészeket szódabikarbónás eljárással újszerű állapotra tisztítjuk. Az sem lehet akadály, ha több éves rárakódott kosz és olaj található az alkatrészeken. A rozsdás alkatrészeket és vaslemezeket is gyári állapotúvá alakíthatjuk vissza üvegpor fújásos eljárásunk segítségével. A fújásos technológiának köszönhetően a legapróbb résekből, lyukakból is ki tudjuk tisztítani a nem kívánt lerakódást.

ALKATRÉSZEK TISZTÍTÁSA KÉPEKBEN

A képek közötti lapozáshoz kérjük használja a lenti nyilakat vagy a navigációs gombokat.

Galéria megtekintése

Szemléletes példa a szódaszórás hatékonyságára:

Szódaszórás: ARMEX repülőgép motor tisztítása

 

Por-festett motorblokk tisztítása Dustless Blasting technológiával