ÉPÜLETEK TISZTÍTÁSA – TÉGLAFALAK – FAHÁZAK TISZTÍTÁSA

 • Before-Épületek tisztítása
  After-Épületek tisztítása
  Előtte Épületek tisztítása Utána
 • Before-Téglafalak tisztítása
  After-Téglafalak tisztítása
  Előtte Téglafalak tisztítása Utána
 • Before-Téglafalak tisztítása
  After-Téglafalak tisztítása
  Előtte Téglafalak tisztítása Utána
 • Before-Fa felület tisztítása
  After-Fa felület tisztítása
  Előtte Fa felület tisztítása Utána
 • Before-Korom eltávolítása
  After-Korom eltávolítása
  Előtte Korom eltávolítása Utána
 • Before-Siló lemez tető tisztítása
  After-Siló lemez tető tisztítása
  Előtte Siló lemez tető tisztítása Utána

<–  Húzza az egeret a képre láthatja milyen volt és milyen lett. épületek tisztítása

Vállaljuk épületek tisztítását! Falszakaszok, lábazatok, beton felületek, járdák, tégla falak, acél vagy fa szerkezetek, festék vagy olaj származék felületi eltávolítását. Gyakran előforduló feladat az elszennyeződött kő- és téglafelületek tisztítása, fa elemekről a régi festett rétegek illetve az évek óta rárakódott szennyeződés, szmog eltávolítása. épületek tisztítása

Ha a zsalugáterek, kapuk, faházak lakkozása, többrétegű festése megrepedezett, csiszolással égetéssel nem lehet teljesen megszabadulni a régi színtől, a megoldás a MOBILSZORO.HU ott is sikeresen alkalmazható a Dustless Blasting technológia ahol minden más csődöt mond, vagy óriási indirekt szennyeződést von maga után. A homokszórás hasonló alternatívát kínál, de miért egy elavult durva módszert válasszon, ha lehetősége van a preciz, a munkadarabot kímélő megoldást alkalmazni. épületek tisztítása

A por, a szmog hatására hamar színüket veszthetik nemcsak a régi, míves épületek, szobrok de akár a frissen festett illetve vakolt felületek is.

Legyen szó egy sima beton, vakolt vagy fém felületről, de akár a legkényesebb márványról is, ha már elindult ár a mohásodási folyamat, a megoldás nem minden feltétlenül a bontás és a felület újraszínezése.

Cégünk a fentiekben felsorolt területek valamint a faházak, gerendaházak, fa födémek vagy bárminemű faburkolat tisztítására is rendkívül hatékony és innovatív megoldást nyújt.

Tapasztalatainkból merítve az alábbi képek tanúsága szerint egy-fázisban letisztítható akár 12 réteg falfesték is egy jelen esetben beton fal felületről. A graffiti, és a gyakori újrafestés egy idő után lehetetlenné teszi a falszakaszok megújulását. A MOBILSZORO.HU pormentesen egy-fázisban az eredeti hordozó felületig visszatisztítja ez által előkészíti a felületeket az új “első festékréteg2 felhordására.

mammut közeli

Budapesten a Mammut I. Bevásárló központ Retek utcai parkolóházában próbára tették képességeinket. 2 óra leforgása alatt 22 m² falfelületet tisztítottunk meg. Összehasonlítás kép több különböző szóróanyagot is kipróbáltunk, a finom szemcséjű kvarchomoktól az osztályozott szűrőkavics szemcsén át az újrahasznosított palack üveg őrlemény-ig. A Dustless Blasting technológia és az üvegszemcse az elvárt hatékony eredményeket hozta. A tisztítási folyamat gyors, hatékony és pormentes.

Műkő lábazat és beton falazat

műkő lábazat tisztítás

 

Budapest – Mammut I. bevásárló központ – parkoló

beton falfelület festék eltávolítás

Vakolat maradványok eltávolítása régi tégla falról

szódabikarbóna szórással

Rozsda / Reve eltávolítása beton vasszerkezetéről

Dustless Blasting-el

Festék eltávolítása tégla falfelületről

Dustless Blasting technológiával

ÉPÜLETEK TISZTÍTÁSA KÉPEKBEN

A képek közötti lapozáshoz kérjük használja a lenti nyilakat vagy a navigációs gombokat.

Galéria megtekintése