PROFESSZIONÁLIS FELÜLETTISZTÍTÁS SZÓDABIKARBÓNA ÉS ÜVEGSZÓRÁSSAL

Épületek tisztítása

Alacsony nyomású pormentes szemcseszórás ( Dustless Blasting® ) festéket, vakolatmaradványok eltávolítása fa, tégla beton falazatról.

Egy ilyen projekt esetében a felület előkészítéshez, a festék vagy egyéb szennyeződés eltávolításához alacsony nyomáson használtuk fel a Dustless Blaster® egységet, mely lehetővé tette számunkra, hogy el távolítsuk  a festéket a falazatról anélkül hogy nagy mennyiségű por a levegőbe került volna.

A Dustless Blasting® “nedves” pormentes szemcseszórás rendszere használható már 1,6 bar nyomáson mely olyan alacsony hogy akár a “puha” hordozó felület károsodása nélkül eltávolítható a festék vagy felületi szennyeződés. Folyamatosan kis mennyiségű hozzáadott víz segítségével a rendszer megakadályozza a porképződést, ez egy nagyon tiszta folyamat a legalacsonyabb szintű indirekt szennyezés szempontjából. Ha homokszórás technológiával tisztíjuk a fal felületekről a festéket ill. az egyéb szennyeződéseket a hordozó felület nagyobb mértékben károsodik.

A Dustless Blasting® “nedves” pormentes szemcseszóró berendezések használata során nincs porképződés, csak a vízpára látható ahogy a szórófejen keresztül távozik a koptató anyag, mely lehet zúzott újrahasznosított -üvegszemcse, -gránit őrlemény, vagy akár -homok is.
A Dustless Blasting® úgy tisztítja a felületet, hogy más módszerekkel nem lehet. Eredetileg az ipar számára kifejlesztett berendezések, hatékonynak bizonyultak takarítás, felület tisztítás terén. Sokféle felület gyorsan, egyszerűen, és a felületek megrongálása nélkül tisztítható. Ez a rendszer képes megtisztítani egyaránt a fa, műanyag, kompozit, acél, alumínium, réz, kerámia, beton, aszfaltútburkolati jelek azon, kő, tégla, és így tovább. A Dustless Blasting rendszer szinte korlátlan felhasználási lehetőséggel rendelkezik mind lakossági, mind ipari és mind kormányzati szinten.

Szökőkutak tisztítása

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus adipiscing, mi in accumsan gravida, ipsum.

Sírkövek tisztítása

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus adipiscing, mi in accumsan gravida, ipsum.

h