PROFESSZIONÁLIS FELÜLETTISZTÍTÁS SZÓDABIKARBÓNA ÉS ÜVEGSZÓRÁSSAL

  • Before-Sírkövek tisztítása
    After-Sírkövek tisztítása
    Előtte Sírkövek tisztítása Utána
  • Before-Épületek tisztítása
    After-Épületek tisztítása
    Előtte Épületek tisztítása Utána

Magyarországon kizárólag a Sodablasting-Europe Kft. alkalmazza a SodaBlast Systems™ és a Dustless Blasting felülettisztítási technológiákat. Az MMLJ Inc. az USA és egyben a világ legnagyobb szódabikarbóna, üveg és homokszóró gépek gyártója. Az anyacég Houstonban található, amely közel 60 éves egyedülálló szakmai tapasztalattal rendelkezik a környezetbarát felülettisztítás terén. Nyugati országokban a homokszórás már a múlté, helyét a szódabikarbóna szórás és az üvegpor szórás vette át.

szódabikarbóna szóró és üvegszóró gép nem csak hatékonyabb mint a homokszóró, vagy a szárazjég gép, hanem környezet kímélő is.

1986-ban az amerikai hatóság úgy döntött, hogy megtisztítják országuk jelképét, a világ leghíresebb rézszobrát, a 93 méteres New York-i Szabadság-szobrot. A tenger közelsége kizárta a vegyszeres tisztítás lehetőségét, emellett a homokszórás, felületkárosító hatása miatt nem volt alkalmazható. Ezen tényezők figyelembe vételével nem volt más tisztítási technológia mint a forradalmian új SodaBlasting™.

A szobor megtisztítása után az eredmény önmagáért beszélt, ugyanakkor bizonyosságot nyert, hogy a mai napig nem létezik olyan hatékony és környezetbarát eljárás, ami fel tudná venni a versenyt a SodaBlasting™ technológiával.

Az MMLJ Inc. 2012-ben mutatta be, és kezdte meg a Dustless Blasting DB jelzésű, nedves technológiájú üvegszóró berendezések forgalmazását, amely rendkívüli hatékonysággal, ipari méretekben teszi lehetővé különböző anyagokból készült felületek tisztítását!

A Sodablasting-Europe Kft. 2011-ben alakult abból a célból, hogy Magyarországon, valamint néhány környező országban egyedüliként bevezesse ezeket a felülettisztítási módszereket. Számos iparágon belül rohamosan közkedveltté vált, a könnyűipartól kezdve a nehéziparig. Mindkét ágazatnak rendkívül széles spektrumában egyszerűen és teljes biztonsággal alkalmazhatóak ezek az eljárások.

Cégünk alapelve a környezetvédelem, a hatékonyság és a biztonságos üzemeltetés. Ezen tényezők figyelembe vételével kínálunk optimális megoldást különféle felületek megtisztítására anélkül, hogy a környezetre, az emberi szervezetre, illetve magára a tisztított felületre bármilyen kártékony hatást gyakorolnánk.